زرشک پفکی نمایش بزرگتر

زرشک دانه پفکی عمده

محصول جدید

خواص زرشک از سالیان بسیار دوری بر اطبا و پزشکان گذشتگان آشکارا بوده است و عمده خواص زرشک درمان سرما خوردگی، کنترل فشار خون، کنترل قندخون و تقویت قلب و کبد می باشد. توجه داشته باشید که زرشک حاوی مواد مغذی بسیاری می باشد و منبع مهمی از ویتامین ث است و همین مسئله موجب شده تاثیر بسزایی بر روی افزایش ایمنی بدن داشته باشد.

جزییات بیشتر

مشخصات

شیوه نگهداری برای ماندگاری بهتر در یخچال در دمای بین 10تا 15 درجه نگهداری شود
سایر توضیحات نگهداری در جای گرم و خارج از فریزر و یخچال باعث سیاه شدن و کرم افتادن زرشک میشود

اطلاعات بیشتر

زرشک پفکی یکی از انواع زرشک است که در واقع تفاوت آن با زرشک معمولی در طریقه ی فرآوری آن است و نژاد خاصی از زرشک نیست. زرشک پفکی پروسه ی بسیار طولانی ای داشته و ۲ تا ۶ ماه پس از اولین برداشت زرشک به بازار عرضه می شود اما با وجود اینکه زمان بر است در عوض طعم و رنگ بهتری داشته و به همین دلیل این نوع زرشک، یک زرشک صادراتی محسوب می شود.

طریقه ی فرآوری آن هم بدین صورت است که خوشه های زرشک را با شاخه و برگ آویزان می کنند تا خشک شود. از این شیوه برای تولید کشمش هم استفاده می شود و نیازمند فضایی وسیع است تا باد در آن جریان داشته و دارای هوای خشکی باشد تا رطوبت باعث پوسیدگی و کپک زرشک ها نشود. بعد از خشک شدن نیز مراحل بادکشی و سورت شدن انجام می شود تا شاخه ها و برگ های اضافه ی آن جدا شده و یک محصول یک دست و تمیز به مشتریان عرضه شود.

از آنجایی که این نوع زرشک در معرض آفتاب قرار نمی گیرد رنگ طبیعی و  قرمز آن حفظ می شود و یکی از مرغوب ترین انواع زرشک است. زرشک پفکی به دلیل رنگ و طعم دلنشینش همیشه زینت بخش غذاهای مخصوص ایرانی بوده است و از گذشته تا به حال در بسیاری از غذاهای سنتی مورد استفاده قرار می گیرد.