زرشک پفکی نمایش بزرگتر

زرشک دانه پفکی

محصول جدید

خواص زرشک از سالیان بسیار دوری بر اطبا و پزشکان گذشتگان آشکارا بوده است و عمده خواص زرشک درمان سرما خوردگی، کنترل فشار خون، کنترل قندخون و تقویت قلب و کبد می باشد. توجه داشته باشید که زرشک حاوی مواد مغذی بسیاری می باشد و منبع مهمی از ویتامین ث است و همین مسئله موجب شده تاثیر بسزایی بر روی افزایش ایمنی بدن داشته باشد.

جزییات بیشتر

  • 1 کیلوگرم
  • 500 گرم
  • 250 گرم

مشخصات

شیوه نگهداری برای ماندگاری بهتر در یخچال در دمای بین 10تا 15 درجه نگهداری شود
سایر توضیحات نگهداری در جای گرم و خارج از فریزر و یخچال باعث سیاه شدن و کرم افتادن زرشک میشود

اطلاعات بیشتر

زرشک پفکی یکی از انواع زرشک است که در واقع تفاوت آن با زرشک معمولی در طریقه ی فرآوری آن است و نژاد خاصی از زرشک نیست. زرشک پفکی پروسه ی بسیار طولانی ای داشته و ۲ تا ۶ ماه پس از اولین برداشت زرشک به بازار عرضه می شود اما با وجود اینکه زمان بر است در عوض طعم و رنگ بهتری داشته و به همین دلیل این نوع زرشک، یک زرشک صادراتی محسوب می شود.

طریقه ی فرآوری آن هم بدین صورت است که خوشه های زرشک را با شاخه و برگ آویزان می کنند تا خشک شود. از این شیوه برای تولید کشمش هم استفاده می شود و نیازمند فضایی وسیع است تا باد در آن جریان داشته و دارای هوای خشکی باشد تا رطوبت باعث پوسیدگی و کپک زرشک ها نشود. بعد از خشک شدن نیز مراحل بادکشی و سورت شدن انجام می شود تا شاخه ها و برگ های اضافه ی آن جدا شده و یک محصول یک دست و تمیز به مشتریان عرضه شود.

از آنجایی که این نوع زرشک در معرض آفتاب قرار نمی گیرد رنگ طبیعی و  قرمز آن حفظ می شود و یکی از مرغوب ترین انواع زرشک است. زرشک پفکی به دلیل رنگ و طعم دلنشینش همیشه زینت بخش غذاهای مخصوص ایرانی بوده است و از گذشته تا به حال در بسیاری از غذاهای سنتی مورد استفاده قرار می گیرد.